Workshop med Selbu sykehjem

anne workshop

BALT sengevakt er utviklet i samarbeid med Selbu Sykehjem. De har nå testet ut BALT sengevakt siden høsten 2017. Siden installasjonsdato, som var 4 september, har vi sammen samlet mye erfaring. Det er viktig å jobbe sammen for å forstå hva som skal lages. Derfor har vi i hele perioden jobbet tett med de ansatte for å forstå oppgaver, utfordringer og behov. 

 8 februar hadde vi vår andre workshop med engasjerte og gode gruppediskusjoner.

Under workshop fikk vi snakket om hvordan vi forbedrer løsningen.  Med fokus på god dialog får vi uvurderlige gode og ærlige brukertilbakemeldinger. BALT sengevakt oppleves som svært positivt så lenge løsningen fungerer som den skal.  Arbeidsmiljø oppleves som bedre da det blir mindre støy og mer ro på avdelingen. For pasientene gjør mer ro også at de sover bedre og slipper forstyrrende besøk. Det ble utrykt ønske om at også dagvaktene skulle bli mer involvert i løsningen. Bitreactive viste fram sine forslag til ny funskjonalitet, statusrapporter og skjermbilder og fikk gode innspill på hva som gir verdi. Vi samlet også inn forslag til framtidige behov og ønskesliste.

12 engasjerte deltakere og 3 timer workshop gikk unna i rekordfart. Vi gleder oss til neste gang!