Om oss

Bitreactive AS ble stiftet i 2011 som en knoppskytingsbedrift fra Institutt for telematikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).  Bitreactive teller 7 ansatte og har kontorer i Trondheim og Bergen.

Teknologien vår stammer fra forskning ved NTNU der det visuelle utviklingsmiljøet Reactive Blocks ble utviklet i første generasjon. Dette produktet sammen med våre øvrige verktøy og kompetanse gir oss fordeler i forhold til å drifte og utvikle velferdsteknologiløsninger for private, hjemmehjelpstjenesten og sykehjem.  Vår erfaring kommer fra kommunikasjonsprotokoller og skytjeneste integrasjoner med fokus på utvikling av de-sentraliserte systemer med datainnsamling, lokal dataanalyse og styring.

Vårt erfarne team i kombinasjon med våre unike utviklingsverktøy gjør oss i stand til å lage skreddersydde løsninger svært effektivt. 

Våre velferdsteknologiløsninger er i sin første generasjon utviklet i samarbeid med Trondheim kommune og Værnesregionen.

Bitreactive sin største eier er Norsk Innovasjonskapital III, i tillegg er selskapet eid av ansatte og norske business angels.

Til Bitreactive nettsiden